Menu

Onderdeel van Pixfactory

Doe mee aan de CEWE fotowedstrijd 2018 ‘Made in Holland’

CEWE fotowedstrijd
Natuurgeweld in een typisch Hollands tafereeltje. Deze foto heeft in 2017 de zesde prijs gewonnen. Fotograaf: Esmeralda Holman

Wat maakt Nederland voor jou echt Hollands? CEWE is via de CEWE fotowedstrijd 2018 ‘Made in Holland’ op zoek naar foto’s waarop je direct kunt zien wat Nederland typisch Hollands maakt. Als lezer van Natuurfotografie.nl is het natuurlijk een extra uitdaging om deze vraag te beantwoorden vanuit de natuurfotografie. Een professionele jury, waarin onder andere niemand minder dan natuurfotograaf Jan Vermeer zitting heeft, kiest 10 winnende foto’s. Er zijn geweldige prijzen te winnen. Kijk voor meer informatie over de wedstrijd op de website van CEWE.
Je hebt nog vier dagen de tijd om mee te doen aan de CEWE fotowedstrijd 2018. De wedstrijd sluit op 19 augustus 2018 om 23.59 u.

Geef een reactie

2 reacties

  1. De voorwaarden van deze wedstrijd, je auteursrecht min of meer afstaan, zelfs bronvermelding zijn ze niet toe verplicht, dat soort wedstrijden zal ik nooit aan mee doen. Helaas geldt dat voor heel veel wedstrijden, een reden om zelden of nooit mee te doen aan een wedstrijd. Heel veel bedrijven komen op deze manier aan gratis fotografie en dan haak ik direct af. Ik wens de wel-deelnemers heel veel succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u