Menu

Onderdeel van Pixfactory

Gebruik je zonnekap

zonnekap

Vaak zie ik mensen in het veld lopen met hun zonnekap omgekeerd op de lens. Het is toch niet zonnig? Maar een lenskap is bedoeld om hinderlijke reflecties buiten te houden en die zijn er óók op niet zonnige dagen. En wat te denken van bescherming tegen regendruppels of krassen door hinderlijke takken…

Geef een reactie

3 reacties

  1. Ik heb juist altijd de zonnekap op mijn lenzen ten eerste beschadigingen omdat ik het liefst geen filters gebruik en omdat vaak mijn honden proberen neuzen afdrukken te plaatsen?

  2. Soms is het anders als dat je denkt…
    Ik gebruik zelden de zonnekap… gewoon omdat anders mijn Lee-filterhouder met filters er niet op past..!!
    Have a nice day….. Ron

  3. Nou inderdaad; dat valt mij nou ook altijd op. Maar de meesten presteren het om zelfs op een superzonnige dag alsnog de kap er niet op te zetten! Terwijl die dus gewoon wel omgekeerd op de lens zit. Dan heb je er volgens mij gewoon niets van begrepen, of je bent misschien gewoon lui. Dat kan natuurlijk ook :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u