Menu

Onderdeel van Pixfactory

The Photographer’s Ephemeris

Photographer's Ephemeris
De zon precies boven het eilandje zien opkomen? Met The Photographer’s Ephemeris weet je waar je moet zijn.

Waar komt de zon op? Hoe laat? Hoe laat staat hij waar op welke plaats aan de hemel? Hoe kan ik mijn fotolocaties bepalen? The Photographer’s Ephemeris (TPE) geeft voor elk moment van de dag, op elke plek op aarde via Google Earth luchtfoto’s aan waar de zon en maan opkomen, hoe laat de schemer begint en de zon weer ondergaat. Met TPE kun je dus alles tot in detail voorbereiden. De website is gratis te raadplegen, voor de app moet een paar euro betaald worden.

Geef een reactie

Eén reactie

  1. Ik heb sinds enige jaren TPE niet meer gebruikt; bij aanklikken vaan de website in Mijn Favorieten heb ik een bepaalde download van Adobe nodig, ik kan er niet meer terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u