Menu

Onderdeel van Pixfactory

Denk aan een goede verzekering

Gebarsten polarisatiefilter, vervelend, maar nog te overzien. Maar wat nu als bijvoorbeeld je 100-400 aan dit filter vast zat?
Gebarsten polarisatiefilter, vervelend, maar nog te overzien. Maar wat nu als bijvoorbeeld je 100-400 aan dit filter vast zat? Fotograaf: Bob Luijks

Wanneer je een tijdje fotografeert, bouwt de verzameling aan apparatuur en hulpmiddelen zich ongetwijfeld gestaag uit en daarmee ook de waarde. Heb je je spullen apart verzekerd? Grote kans dat een standaardverzekering je apparatuur namelijk niet (volledig) dekt bij schade of diefstal. En is je lijst met verzekerde apparatuur nog actueel? Niets zo jammer dan dat je denkt goed verzekerd te zijn, maar dat je nu net die drie weken oude camera op de grond laat stuiteren… Check dus je verzekering en de voorwaarden!

Geef een reactie

Eén reactie

  1. In het vliegtuig is je fotoapparatuur alleen verzekerd in de handbagage. Als je verplicht zou worden bij plaatsgebrek het in het ruim te moeten plaatsen heb je een probleem. Ik heb een vermelding gekregen als ik verplicht wordt om het in het ruim te zetten dat het dan wel verzekerd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wellicht ook interessant voor u